UFO bağlantılı şüpheli kayıplar! FBI harekete geçti

UFO araştırmacıları arasında son yıllarda artan şüpheli ölüm ve kayıp vakaları soru işareti uyandırdı. 2022'den bu yana 11 kişinin esrarengiz şekilde ortadan kaybolması veya hayatını kaybetmesi üzerine FBI harekete geçti.
Uzaylılara atfedilen ve tanımlanamayan uçan nesne anlamına gelen UFO’ların tehlikeli olduğu iddia edildi. Daily Mail gazetesine göre, 2022’den bu yana UFO’ları araştıranlar arasında en az 11 ölüm ve kayıp vakası gerçekleşti. En son UFO’ları inceleyen emekli ABD’li tümgeneral Neil McCasland, 27 Şubat 2026’da kayboldu. UFO araştırmacıları Timothy Hood ve Nigel Watson’a göre bu ölümler, 1940’lara kadar uzanıyor. Watson, ölümlerin çoğunun araştırmacıların UFO raporlarını incelemesinden sonra olduğunu söyledi.
Annesini uyarmış
Komplo teorisyenleri, yüzlerce ölümün, kurgulanmış uçak kazaları ve araştırmacıların intihar etmiş gibi gösterildiği olaylar da dahil UFO’lar ile bağlantılı olabileceğini öne sürdü. 2016’da Polonya’da ölü bulunan İngiliz UFO avcısı Max Spiers’ın Türkiye tatilindeyken aldığı aşırı doz Xanax ilacından hayatını kaybettiği belirtilse de Spiers bundan kısa bir süre önce annesine “Başıma kötü bir şey gelebilir” demiş.
UFO araştırmacılarının susturulmak için “ortadan kaldırıldığı” öne sürülüyor!. ABD iç istihbarat kurumu FBI’ın direktörü Kash Patel, kurumun iddialarla ilgili inceleme yaptığını söyledi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


ABD vize kurallarını değiştiriyor: Öğrenciler ve gazetecileri ilgilendiren yeni düzenleme

Netanyahu’dan son dakika kararı: ABD ziyaretini iptal etti

Pasifik Ateş Çemberi'ndeki ülkeye 'ikinci başkent': Parlamentonun alt kanadından geçti!

Washington'da 'İsrail' çatlağı mı? Trump'ın sağ kolu bombayı patlattı: Sonsuz savaş istiyorlar...

İtalya alevlere teslim! Ekipler havadan müdahale ediyor
