hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    1177 TL maaş desteği ne zaman yatacak? Son dakika açıklaması geldi

    1177 TL maaş desteği ne zaman yatacak Son dakika açıklaması geldi
    expand

    Nakdi destek yani 1177 TL maaş desteği en zaman yatacak? Nakdi destek alan çalışanlar Temmuz ayının gelmesiyle birlikte bu sorunun cevabını merak edip araştırıyor. Merak edilen soru Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan açıklamanın ardından cevabını buldu. İşte, “1177 TL maaş ne zaman yatacak?” sorusunun cevabı…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşsizlik çalışma ödeneği yani 1177 TL nakdi destek ücreti ne zaman yatacak? Nakdi destek yardımı alan işçiler aybaşının gelmesiyle birlikte bu sorunun cevabını merak edip araştırıyordu. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk 1177 TL nakdi destek yardımının yatacağı tarihi merak edip araştırıyor.

    NAKDİ DESTEK ÜCRETİ NE ZAMAN YATACAK?

    Bakan Selçuk, yazılı açıklamasında, haziran dönemine ait nakdi ücret desteği ödemelerinin, yoğunluğun önlenmesi amacıyla 8-10 Temmuz'da gerçekleştirileceğini belirtti. Selçuk, "15 Mart’tan sonra iş akdi feshedilen ancak işsizlik ödeneğine hak kazanamayan işçiler için 8 Temmuz'da, işverenler tarafından ücretsiz izne ayrılan ve kısa çalışma ödeneğinden yararlanamayan işçilerden T.C. Kimlik Numarasının son hanesi '0', '2' ve '4' olanlara 9 Temmuz, '6' ve '8' olanlara ise 10 Temmuz’da ödemeler yapılacak" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow