hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    14 Şubat BİM Sevgililer Günü hediyeleri: Telefon, saat, bileklik

    14 Şubat BİM Sevgililer Günü hediyeleri: Telefon, saat, bileklik
    expand

    14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde sevgilisi için hediyelik eşya alternatifi arayanların beklediği 14 Şubat BİM aktüel ürünler kataloğu içerisindeki ürünler belli oldu. 14 Şubat BİM aktüel ürünler kataloğunda Sevgiler Günü için cep telefonundan kol saatine birçok ürün yer alıyor. İşte, 14 Şubat BİM aktüel indirimli ürünler kataloğu…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    14 Şubat BİM aktüel ürünler kataloğundaki ürünler belli olmaya başladı. Özellikle Sevgililer Günü hediyesi almak isteyenler 14 Şubat BİM aktüel ürünler kataloğu içerisinde yer alan indirimli hediyelik eşyaları araştırıyor. Merak edenler sevgili için 14 Şubat Sevgililer Gününe özel alternatif hediye arayanlar için BİM 14 Şubat kataloğunda yer alan alternatif hediye önerilerini sizler için haberimizde derledik.

    TELEFON, AKILLI BİLEKLİK, KULAKLIK, SAAT

    BİM 14 Şubat Sevgililer günü alternatif hediyeleri arasında 2599 liraya SAMSUNG Galaxy A70 Cep Telefonu yer alıyor. Öte yandan 19,90 liraya Motorola Mikrofonlu Kulaklık ve 59,90 liraya Smartfit Akıllı Bileklik de teknolojik ürünler arasında yer alıyor.

    Sevgilisine 14 Şubat Sevgililer günü hediyesi olarak saat almak isteyenler için ise BİM 14 Şubat aktüel ürünler kataloğunda 29,90 TL’ye Mıknatıslı Hasır Kordonlu saat yer alıyor. Bununla birlikte 9,95 liraya kadın ve erkek terlik koleksiyonları da hediye alternatifi olarak katalogdaki ürünler arasında bulunuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow