hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    18 Nisan Şans Topu sonuçları ve 5+1 bilet sorgulama millipiyangooline.com adresinde olacak

    18 Nisan Şans Topu sonuçları ve 5+1 bilet sorgulama millipiyangooline.com adresinde olacak
    expand

    Şans Topu sonuçları 5+1 olarak da bilinen şans oyununda 18 Nisan 2021 Pazar günü yapılan çekilişte tespit edilen talihli numaraları gösterecek. Haftanın son Şans Topu çekilişi Milli Piyango TV’den canlı izlenecek, bilet sorgulama ise millipiyangoonline.com adresinde yer alacak. Peki, 5+1 Şans Topu 18 Nisan 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şans oyunu tutkunlarının heyecanla bekledikleri çekilişin bugün gerçekleştiriliyor. 18 Nisan 2021 Pazar günü yapılacak çekiliş noter huzurunda olacak ve Milli Piyango TV’den canlı izlenecek. Milli Piyango yetkililerinin de hazır bulunacağı çekiliş sonrası bilet sorgulama millipiyangoonline.com adresinde olacak.

    5+1 ŞANS TOPU SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Haftanın son gününde gerçekleştirilecek olan çekiliş sat 20:00’de başlayacak. Çekiliş sonrası bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. Şans oyunundaki çekilişi canlı olarak izlemek isteyen kişiler “Milli Piyango TV” ekranlarından çekilişi takip edebilecekler. İkramiye detayları ise çekiliş sonrasında netleşmiş olacak. Çekilişte beklenen büyük ikramiye tutarı ise 237 bin 112 lira olacak.

    BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ...

    ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

    Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Talihli adayları kolon başı 2 TL’lik ücreti ödeyerek oyunu oynayabilirler.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow