hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    19 Ağustos 2020 Çılgın Sayısal Loto Sonuçları – İşte kazandıran numaralar - Bilet sorgula

    19 Ağustos 2020 Çılgın Sayısal Loto Sonuçları – İşte kazandıran numaralar - Bilet sorgula
    expand

    Çılgın Sayısal Loto her çekilişiyle heyecanı artırmaya devam ediyor. Artık internet ortamından oynanabilen Çılgın Sayısal Loto şans oyunu bir önceki çekilişte devretmişti. Zengin olma hayali kurarak kupon oluşturan kişiler 19 Ağustos 2020 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarını merak ediyor. Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları saat kaçta açıklanacak? sorusunun yanıtını öğrenenler hemen 19 Ağustos Çılgın Sayısal Loto sonuçlarını araştırmaya başladı. İşte 19 Ağustos 2020 Çılgın Sayısal Loto sonuçları ve bilet sorgulama ekranı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şans oyunlarının yeni döneminde Çılgın Sayısal Loto’nun çekilişi 19 Ağustos 2020 yani bugün gerçekleşecek. Bir önceki çekilişte devreden ikramiye hayalleri olan insanları bugün için daha da umutlandırdı. Zengin olma hayali ile Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonucunu bekleyenler 19 Ağustos Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları saat kaçta açıklanacak? sorusuna yanıt arıyor. Rakamlar açıklandı. 19 Ağustos Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranına bu başlıktan ulaşabilirsiniz. Haberde Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama işlemini yapabileceğiniz gibi 19 Ağustos Çılgın Sayısal Loto sonuçlarında kazandıran rakamları da bulabilirsiniz.

    19 Ağustos Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları

    Zengin olma hayali kuran birçok insan Çılgın Sayısal Loto çekilişini merak ediyor. 19 Ağustos 2020 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. 34-47-32-89-33-82 Joker 86

    19 Ağustos 2020 Çılgın Sayısal Loto Sonuçları – İşte kazandıran numaralar - Bilet sorgula

    Çılgın Sayısal Loto sonuçları bilet sorgulama ekranı

    Çılgın Sayısal Loto oynayan herkes bilet numarasını yazıp internet ortamından sonuçları kontrol edebilmektedir. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak bilet numaranızı yazıp sonucu öğrenebilirsiniz.

    Çılgın Sayısal Loto Çekilişi saat kaçta?

    Merakla beklenen Çılgın Sayısal Loto çekilişi 19 Ağustos Çarşamba (bu akşam) saat 20:00’de yapılacak. Çekiliş Milli Piyango Online'ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Çılgın Sayısal Loto çekilişine dair tüm detaylar burada olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çılgın Sayısal Loto oynamanın kuralları neler?

    Sayısal Loto’nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto’nun oyun kuralları şöyle:

    Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

    Tek kolon ücreti 3 TL’dir. 

    Sen Seç

    Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto’nun sizler için geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

    Sistem Oyunu

    Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyun, bir kuponda 6’dan fazla rakam seçilmesiyle oluşur. Oyuncular, altıdan fazla rakam seçerek seçilen rakamlarla oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler..

    Çılgın Sayısal Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Hem dijitalde hem sokakta; sana en yakın yerdeyiz!

    Haftada 3 gün kazanma şansın var! Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı; çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

    Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor

    Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

    Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow