hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    19 Mayıs Çılgın Sayısal Loto sonuçları saat kaçta millipiyangoonline.com'da?

    19 Mayıs Çılgın Sayısal Loto sonuçları saat kaçta millipiyangoonline.comda
    expand

    Çılgın Sayısal Loto sonuçları 19 Mayıs 2021 çekilişi ile belirlenecek. Büyük ikramiyenin tam 154 milyon 236 bin 353 liraya ulaştığı şans oyununda 6 bilinmesi halinde ikramiye rekoru kırılacak. Peki, Sayısal Loto sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman millipiyangoonline.com adresinde olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın ikinci Çılgın Sayısal Loto çekilişi bugün yapılıyor. 19 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan yeni çekilişte talihli adayları büyük ikramiyeyi bilmeye çalışacaklar. Peki, çekiliş öncesinde bilinmesi gerekenler neler? İşte tüm detaylar…

    19 MAYIS SAYISAL LOTO SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Yeni haftanın ikinci Sayısal çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Saat 21:30’da başlayan çekiliş Milli Piyango TV’den canlı olarak izlenecek. Bilet sorgulama işlemleri ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekiliş sonrasında tüm talihli rakamlar belirlenmiş olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Haftada üç kez çekilişi yapılan şans oyununda talihli adayları kolon başı 3 TL’lik ücret ödeyerek oyunu oynayabiliyorlar. Oyun Milli Piyango Online aracılığıyla, mobil uygulama üzerinden ve bayiler aracılığıyla oynanabilir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow