hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2019-2020 VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

    2019-2020 VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak
    expand

    Burs veren kurumlar arasında yer alan Vakıflar Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde adayların başvurularını almıştı. Başvurularını tamamlayan adaylar bu kez “VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, adaylar sonuçları hangi tarihte öğrenecek?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    VGM sonuçları için geri sayım bir süredir devam ediyor. Binlerce öğrencinin başvurusunu gerçekleştirdiği burs sonuçları açıklandığında Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden eğitim desteği almaya hak kazanacak öğrenciler ortaya çıkacak. Peki, VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

    VGM SONUÇLARI HANGİ TARİHTE AÇIKLANACAK?

    Geçen yılın sonuç tarihi baz alındığında VGM burs başvuru sonuçlarının 2020 Ocak ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl yapılan başvuruların sonuçları, 5 Ocak tarihinde öğrenciler ile paylaşılmıştı.

    VGM BURSU AYLIK NE KADAR?

    Ortaöğrenim öğrencilerine aylık 60 TL, yükseköğrenim öğrencilerine aylık 250 TL, Türkiye’deki eğitim kurumlarında okuyan yabancı uyruklu yükseköğrenim öğrencilerine ise 500 TL burs verilmektedir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow