hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango sıralı tam liste… MPİ yılbaşı 2020 bilet sorgulama

    Milli Piyango 2020 yılbaşı çekilişi bilet sorgulama işlemleri cnnturk.com’da yerini aldı. Milli Piyango sonuçları, sıralı tam liste ve çekilişle ilgili tüm detaylar netleşti. İşte Milli Piyango yılbaşı çekilişine ait ikramiyelerin yer aldığı sıralı tam liste…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Piyango bilet sorgulama özelliği ile 2020 yılbaşı özel çekilişi heyecanı cnnturk.com’da yaşandı. Türkiye’nin yeni milyoneri olma hayalini kuran talihli adayları akşam saatlerinde gerçekleştirilen MPİ canlı yayınına yöneldi. Yapılan çekilişin ardından büyük ikramiye tutarının isabet ettiği rakamlar ise “1-3-5-8-4-9-0” oldu.

    MİLLİ PİYANGO SIRALI TAM LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ…

    13 farklı ikramiye tutarının dağıtıldığı çekilişte adet olarak en faz amorti verildi, ikramiye tutarı olaraksa en büyük ikramiye 20 milyon TL’lik ikramiye tutarı oldu.

    8 MİLYONLUK İKRAMİYE HANGİ BİLETE ÇIKTI?

    Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 8 milyon liralık ikramiyeyi kazanan numara da belli oldu. Özel çekilişte 8 milyon liralık ikramiye "9976216" numaralı bilete isabet etti.

    2020 AMORTİ NUMARALARI KAÇ?

    Büyük ikramiye ile aynı saat dilimi içerisinde çekilişi gerçekleştirilen amorti sayıları ise 2020 yılında 4 ve 8 olarak açıklandı. Amorti numaralarına sahip olan biletlere bilete ödediği tutar iade edilecek.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow