hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2022 Milli Piyango İkramiyesi Ne Kadar? Tam, Yarım, Çeyrek Bilet Kaç Para Kazandırıyor? Milli Piyango Yılbaşı büyük ikramiye belli oldu!

    2022 Milli Piyango İkramiyesi Ne Kadar Tam, Yarım, Çeyrek Bilet Kaç Para Kazandırıyor Milli Piyango Yılbaşı büyük ikramiye belli oldu
    expand

    Milli Piyango yılbaşı çekilişine sayılı günler kaldı. Şans oyunu severler milyoner olmak istiyor. Milli Piyango büyük ikramiyesi belli oldu. 2022 Milli Piyango çekilişinde dağıtılacak toplam ikramiye tutarı 670 milyon 760 bin TL olarak açıklandı. Yılbaşı akşamı çeyrek, yarım ve tam bilet alan birçok kişi çekilişi heyecanla takip edecek. Peki ama 2022 milli piyango büyük ikramiyesi ne kadar?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2022 yılına zengin olarak girme hayali kuran birçok insan 2022 Milli Piyango ikramiyesiyle ilgili bilgileri araştırıyor. 120 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazanmak için vatandaşlar çeyrek, yarım ve tam bilet alıyor. Peki ama 2022 Milli Piyango ikramiyesi ne kadar?

    Tam, Yarım, Çeyrek Bilet Kaç Para Kazandırıyor?

    Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 120 TL, yarım 60 TL ve çeyrek bilet 30 TL olarak belirlendi. Tam bilet alanlar ikramiyenin tamamını, yarım bilet alanlar ikramiyenin yarısını, çeyrek biletler ikramiyenin 4'te birini kazanıyor.

    Büyük ikramiye ne kadar?

    Milli Piyango Yılbaşı Sonuçları 31 Aralık 2021 gecesi çekilişten hemen sonra millipiyangoonline.com sitesinde açıklanacak. Dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 670 milyon 760 bin TL olacak. 2022 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi kapsamında büyük ikramiye olarak 120 milyon lira verilecek.

    31 Aralık Cuma akşamı yapılacak 2022 yılbaşı çekilişi ise Milli Piyango Online sitesi üzerinden ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak. 120 milyon TL’lik büyük ikramiye çekilişi ile amorti çekilişleri de saat 23.00’te gerçekleştirilecek.

    Sonuçlar belli oldu

    Büyük ikramiye: 9-8-7-6-0-6-6
    Amorti: 4- 5



    ÇEKİLİŞ GERÇEKLEŞTİKTEN SONRA MİLLİ PİYANGO SONUÇLARINI BU LİNKTEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow