hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto çekilişi gerçekleşti! 26 Kasım Süper Loto sonuçları! Millipiyangoonline Süper Loto devir sonuç ikramiye bilgileri!

    Süper Loto çekilişi gerçekleşti 26 Kasım Süper Loto sonuçları Millipiyangoonline Süper Loto devir sonuç ikramiye bilgileri
    expand

    Süper Loto'nun 26 Kasım akşamı merakla beklenen çekilişi gerçekleşti. Çekiliş 21:30'da Milli Piyango TV YouTube hesabından gerçekleşti. Her hafta salı, perşembe ve pazar günleri çekilen Süper Loto'da büyük ikramiye heyecanı artmaya devam ediyor. 26 Kasım Süper Loto çekiliş sonuçları şans oyunu severler tarafından merak ediliyor. Süper Loto 26 Kasım günü gerçekleşecek çekilişi için DEVREDEN BÜYÜK İKRAMİYE 15.078.649 TL olarak açıklanmıştı. Sisal Şans yetkilileri tarafından Dünya Piyango Birliği standartlarına göre gerçekleştirilen çekiliş ‘millipiyangoonline.com' adresi üzerinden yayınlanıyor. Peki, 26 Kasım Süper Loto sonuçlarında kazandıran rakamlar hangileri? Süper Loto 26 Kasım sonuçlarını Milli Piyango Online bilet sorgulama işlemlerinizi, Süper Loto çekiliş sonucu açıklandıktan sonra haberimizde yer alan Milli Piyango Online bilet sorgulama ekranından yapabilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    26 Kasım Süper Loto sonuçları için geri sayım devam ediyor. Bugün yapılacak Süper Loto çekiliş sonuçları şans oyunu severler tarafından ilgiyle araştırılıyor. Büyük ikramiye son çekilişlerde devretmişti ve 26 Kasım bugünkü Süper Loto çekilişi için 15.078.649 TL devir tutarı bulunuyor. Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından haftanın 3 günü yapılan çekilişte 1’den 60 kadar sıralı toplar arasından çekilen 6 şanslı numarayı doğru tahmin edenler Süper Loto'da büyük ikramiyenin sahibi oluyor. 26 Kasım Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı millipiyangoonline.com'da yer alacak ve milyonlarca kişi Süper Loto sonuçlarını heyecanla bekliyor.  Süper Loto'da devreden büyük ikramiye 15.078.649 TL. 26 Kasım yani bu akşam gerçekleştirilecek Süper Loto çekilişinin başlamasına sayılı saatler kaldı. Peki 26 Kasım Süper Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak?

    26 KASIM SÜPER LOTO SONUÇLARI BELLİ OLDU

    26 Kasım 2020 Süper Loto çekilişi bu akşam 21:30’da gerçekleştirildi.  24 Kasım tarihinde yapılan Süper Loto çekilişini bilen olmamıştı. Hal böyle olunca da heyecan arttı.
    Sonuçlar birazdan millipiyangoonline.com'da

    Süper Loto çekilişi gerçekleşti 26 Kasım Süper Loto sonuçları Millipiyangoonline Süper Loto devir sonuç ikramiye bilgileri


    Süper Loto saat kaçta?

    Merakla beklenen Süper Loto çekilişi 26 Kasım Perşembe (bu akşam) saat 21:30’da yapılacak. Çekiliş Milli Piyango Online'ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Süper Loto çekilişine dair tüm detaylar burada olacak. Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden Süper Loto çekilişi için geri sayım başladı. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Loto oynamanın kuralları neler?

    Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

    İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

    Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.
    Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!

    Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

    Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow