hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    28 Ekim Şans Topu çekilişi gerçekleşti. Sonuçlar birazdan millipiyangoonline.com'da!

    28 Ekim Şans Topu çekilişi gerçekleşti. Sonuçlar birazdan millipiyangoonline.comda
    expand

    Şans Topu çekilişi gerçekleşti. Merakla beklenen, Şans Topu çekilişi Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlandı. 20:00'de gerçekleşen çekiliş sonuçları birazdan millipiyangoonline'da yer alacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    28 Ekim 2020 Şans Topu çekilişi bu akşam 20:00’de gerçekleştirildi. 25 Ekim tarihinde yapılan Şans Topu çekilişinde büyük ikramiyeyi bilen çıkmamıştı, bu hafta umutlar yeşerdi. Hal böyle olunca da heyecan arttı.

    Sonuçlar birazdan Milli Piyango Online üzerinden duyurulacak. 

    Şans Topu saat kaçta?

    Merakla beklenen Şans Topu çekilişi 28 Ekim Çarşamba (bu akşam) saat 20:00’de yapılacak. Çekiliş Milli Piyango Online'ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Şans Topu çekilişine dair tüm detaylar burada olacak. Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden Şans Topu çekilişi için geri sayım başladı. Son olarak  25 Ekim’de çekilişi gerçekleşen Şans Topu’yu bilen olmamıştı.
    28 Ekim Şans Topu çekilişi gerçekleşti. Sonuçlar birazdan millipiyangoonline.comda

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şans Topu oynamanın kuralları neler?

    Şans topu çok yakında Millipiyangoonline.com'da,.

    Yenilenen Şans Topu'nun kuralları ise aşağıdaki gibi ;

    Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir.

    Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

    Tek kolon ücreti 2 TL’dir.

    Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!

    Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

    Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow