hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto çekilişi gerçekleşti

    Süper Loto çekilişi gerçekleşti
    expand

    Süper Loto’da çekiliş gerçekleşti. Merakla beklenen, Süper Loto çekilişi YouTube Milli Piyango TV'den canlı yayınlandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Loto; Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü 21.30'da çekiliyor

    3 Eylül’de yapılacak olan Süper Loto çekilişinde birçok insan hayallerini gerçekleştirmek için araştırma yapıyor. Yenilenen Süper Loto bu akşam çekildi. Haftanın üç günü çekilişi gerçekleşen Süper Loto'da çekiliş tamamlandı. Süper Loto çekilişi canlı yayında ekrana geldi. Sonuçlar millipiyangoonline adresinden duyurulacak. İşte Süper Loto çekiliş detaylarıyla ilgili merak edilenler.

    Son olarak 1 Eylül'de çekilişi gerçekleşen Süper Loto'da devreden büyük ikramiye 15 milyon TL. Canlı olarak gerçekleşti.  SONUÇLAR İÇİN HABERE TIKLAYINIZ! 
    Süper Loto sonuçları için tıklayınız.

    Süper Loto 3 Eylül saat kaçta çekilecek?

    Merakla beklenen Süper Loto çekilişi 3 Eylül Perşembe (bu akşam) saat 21:30’da yapıldı. Çekiliş Milli Piyango Online'ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Süper Loto çekilişine dair tüm detaylar burada olacak. Büyük ikramiye 15 milyon 776 bin 696 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Loto oynamanın kuralları neler?

    Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL'dir. İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!6 Ağu 2020Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto/nasil-oynanir adresinden ulaşmak mümkün.

    Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!

    Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

    Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow