hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    3 Eylül Süper Loto sonuçları! Süper Loto çekiliş sonucu! Bilet sorgula

    3 Eylül Süper Loto sonuçları Süper Loto çekiliş sonucu Bilet sorgula
    expand

    Şans oyunlarının yeni döneminde Süper Loto’nun çekilişi 3 Eylül 2020 yani bugün gerçekleşti. Süper Loto şans oyunu hayalleri olan insanları bugün için daha da umutlandırdı. Zengin olma hayali ile Süper Loto çekiliş sonucunu bekleyenler 3 Eylül Süper Loto çekiliş sonuçları saat kaçta açıklanacak? sorusuna yanıt arıyor. Rakamlar açıklandı. 3 Eylül Süper Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranına bu başlıktan ulaşabilirsiniz. Haberde Süper Loto bilet sorgulama işlemini yapabileceğiniz gibi 3 Eylül Süper Loto sonuçlarında kazandıran rakamları da bulabilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Loto sonuçları açıklandı. Birçok insan sonuçları araştırmaktadır. Süper Loto Çekiliş sonuçları Milli Piyango Online'da resmi olarak yayınlandı. İşte kazandıran rakamlar...

    3 Eylül Süper Loto Çekiliş Sonuçları

    Zengin olma hayali kuran birçok insan Süper Loto çekilişini merak ediyor. 3 Eylül 2020 Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı.

    İşte kazandıran rakamlar: 11-10-5-8-24-31

     

    3 Eylül Süper Loto sonuçları Süper Loto çekiliş sonucu Bilet sorgula

    Süper Loto sonuçları bilet sorgulama ekranı

    Süper Loto oynayan herkes bilet numarasını yazıp internet ortamından sonuçları kontrol edebilmektedir. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak bilet numaranızı yazıp sonucu öğrenebilirsiniz.

    Süper Loto Çekilişi saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Merakla beklenen Süper Loto çekilişi 3 Eylül Çarşamba (bu akşam) saat 20:00’de yapıldı. Çekiliş Milli Piyango Online'ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Süper Loto çekilişine dair tüm detaylar burada olacak.

    Süper Loto oynamanın kuralları neler?

    Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL'dir. İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!6 Ağu 2020Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto/nasil-oynanir adresinden ulaşmak mümkün.

    Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor

    Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

    Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow