hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti

    Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti
    expand

    Merakla beklenen, Çılgın Sayısal Loto çekilişi 21:30'da gerçekleşti. Çekiliş Milli Piyango YouTube TV'de canlı yayınlandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    7 Eylül 2020 Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam 21:30'da gerçekleştirildi. 5 Eylül tarihinde yapılan Çılgın Sayıasl Loto çekilişini bilen çıkmamıştı ve devreden büyük ikramiye 58 milyonu aştı.  Hal böyle olunca da heyecan arttı.

    Yeni dönemde yapılan çekilişlerde büyük ikramiyeyi kazandıran numaraların tahmin edilememesi nedeniyle büyük ikramiyede giderek arttı. Bugüne devreden rakam 58.933.363 TL oldu.

    Çılgın Sayısal Loto saat kaçta?

    Merakla beklenen Çılgın Sayısal Loto çekilişi 7 Eylül Pazartesi (bu akşam) saat 21:30’da yapılacak. Çekiliş Milli Piyango Online'ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Çılgın Sayısal Loto çekilişine dair tüm detaylar burada olacak. Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden Çılgın Sayısal Loto çekilişi için geri sayım başladı. Son olarak 5 Eylül’de çekilişi gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto’yu bilen çıkmamıştı.

    Çılgın Sayısal Loto oynamanın kuralları neler?

    Sayısal Loto’nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto’nun oyun kuralları şöyle:

    Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

    Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

    Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

    Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!

    Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow