hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    9 Kasım 2019 Milli Piyango çekiliş sonuçları sorgulama işlemleri mpi.gov.tr’de!

    9 Kasım 2019 Milli Piyango çekiliş sonuçları sorgulama işlemleri mpi.gov.tr’de
    expand

    Milli Piyango sonuçları ve bilet sorgulama işlemleri 9 Kasım 2019 tarihli MPİ çekilişinde şansını denemek isteyen talihli adayları tarafından araştırılıyor. Milli Piyango İdaresi tarafından çekilişi gerçekleştirilen şans oyununu canlı olarak takip etmek isteyenler ise mpi.gov.tr adresinde çekilişi izleyebilecekler. Peki, Milli Piyango 9 Kasım 2019 sonuçları ne zaman açıklanacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Piyango bilet sorgulama işlemleri çekiliş sonuçlarının tamamının sisteme yüklenmesinin ardından erişime açılacak. MPİ’nin her ayın 9, 19 ve 29’unda çekilişini gerçekleştirdiği şans oyununun bu haftaki çekilişi “Atatürk’ü saygı ve özlemle anıyoruz” başlığı ile gerçekleştirildi. Her çekilişe özel bir konu belirleyen MPİ 9 Kasım’daki çekilişini bu şekilde yapacak.

    MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI SAAT KAÇTA BELLİ OLUYOR?

    Sayısal sisteme gidilmesinin ardından Milli Piyango çekilişleri daha erken saatlerde çekilmeye başlanmış ve sonuçlar daha erken açıklanmıştı. Saat 18:00 civarı amorti ve büyük ikramiye çekilişlerini de tamamlayan MPİ sonuçları sisteme yükledikten sonra sorgulama işlemlerini de erişime açıyor. Yani tahmini 19:00 civarı MPİ çekiliş sonuçları sorgulama işlemleri yapılabilecek.

    MPİ BİLET SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

    AMORTİ NE KADAR?

    Amorti tutarı bilete verilen paranın geri ödenmesi anlamına geliyor. Yani örnek olarak çeyrek bilet sahiplerine bilete ödedikleri tutar olan 6 TL iade edilecek. Yine aynı şekilde yarım bilete 12 tam bilete ise 24 TL’lik bir ödeme gerçekleştirilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow