hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 10 Ağustos: Gram altın fiyatları haftaya düşüşle başladı! | Video

    10 Ağustos altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yani bugün ekonomi gündemini takip edenler ve gün içerisinde alım satım işlemi yapacaklar tarafından merakla araştırılıyor. Peki, bugün gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? Merak edenler için güncel rakamları haberimizde derledik. İşte, 10 Ağustos çeyrek ve gram altın fiyatları ile yarım ve Cumhuriyet altını fiyatları ile ilgili son durum…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları 10 Ağustos Pazartesi günü yani haftanın ilk işlem gününe aşağı yönlü seyirle başladı. Geçtiğimiz hafta peş peşe yaşanan rekorlar sonrası gözler çeyrek ve gram altın fiyatları ile ilgili son duruma çevrilmişti. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatları en kadar, kaç TL?

    Hemen belirtelim ki altın fiyatları 10 Ağustos Pazartesi günü yani bugün güne aşağı yönlü seyirle başladı. İşte merak edenler için haberimizde derlediğimiz çeyrek ve gram altın fiyatları ile ilgili merak edilen detaylar…

    GRAM ALTIN FİYATLARI 10 AĞUSTOS

    Geçtiğimiz hafta üst üste rekor kıran ve 485 liranın üzerini gören gram altın fiyatları 10 Ağustos Pazartesi gününe aşağı yönlü seyirle başladı. Saat 08.30’da bigpara.com’da kaydedilen verilere göre gram altın fiyatları 476 lira üzerinden işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

    Çeyrek altın fiyatları da tıpkı gram altın fiyatları gibi haftanın ilk işlem gününe aşağı yönlü seyirle başladı. Buna göre saat 08.30’da bigpara.com’da kaydedilen verilere göre çeyrek altın fiyatları 790 lira alış ve 839 lira satış fiyatı üzerinden serbest piyasada işlem görüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın (ONS)

    2.029,55

    2.029,83

    Cumhuriyet Altını

    3.148,00

    3.317,80

    Yarım Altın

    1.573,80

    1.678,40

    Reşat Altını

    3.180,47

    3.350,75

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow