hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları ve gram altın fiyatı 14.08.2020 | Video

    Haftanın son işlem gününde gram altın yeniden 460 lira bandının üzerine çıktı. Geçtiğimiz günlerde ons altındaki gerileme nedeniyle 480 lira seviyelerinden 450 lira seviyelerine sert bir düşüş yaşayan altının gram fiyatı yeniden dengelenme süreci içerisinde. Peki, bugün altın fiyatları ne durumda, tam altın ve çeyrek altın ne kadar?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hafta kapanışı olan 14 Ağustos 2020 Cuma günü altın fiyatları değişim yaşamaya devam ediyor. Altının ons fiyatının 2 bin doların altına gerilemesiyle birlikte hem gram altında hem de diğer altın türlerinde sert bir düşüş yaşanmıştı. İşte piyasalarda yer alan fiyatlarda son durum…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Bigpara’dan alınan son verilere göre bugün gram altın 461 TL’den işlem görüyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise bin 953 dolarda yer alıyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Haftanın son işlem gününde çeyrek altın alış fiyatı 748 lira olarak belirlenirken satış fiyatı ise 767 lira seviyelerinde yer alıyor.

    TAM ALTIN NE KADAR?

    Tam altının bugünkü alış fiyatı 2 bin 996 lirada yer alırken satış fiyatı ise 3 bin 68 lirada konumlandı. Yüklü miktarda yatırım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 987 TL’den alınıp  3bin 45 TL'den ’atışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow