hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 16 Ağustos | Gram altın fiyatları bugün ne kadar?

    Altın fiyatları 16 Ağustos | Gram altın fiyatları bugün ne kadar
    expand

    16 Ağustos Pazar günü altın fiyatları özellikle düğün ve nişan gibi organizasyonlar için hediyelik altın alacaklar tarafından merakla araştırılıyor. Peki, bugün gram altın fiyatları ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL? Bilindiği üzere hafta sonu olduğu için bugün rakamlar geçtiğimiz Cuma gün ki kapanış değerleri üzerinden işlem görüyor. İşte, 16 Ağustos altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çeyrek ve gram altın fiyatları 16 Ağustos Pazar günü yani bugün piyasalar kapalı olduğu için bir önceki Cuma gününün ekonomik değerleri üzerinden işlem görüyor. Bugün yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenlerle birlikte düğün ve nişan gibi organizasyonlarda takı takmak isteyenler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, bugün gram altın fiyatları ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte, 16 Ağustos çeyrek ve gram altın fiyatları…

    GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

    Gram altın fiyatları geçtiğimiz günlerde yaşanan sert düşüş sonrası 460 lira seviyesinde seyrediyor. Bugün gram altın fiyatları 459 liradan işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yatırımcısının her dönem gözdesi olan çeyrek altın ise bugün 749 TL’den alınırken 767 TL’den satışa sunuluyor.

    TAM ALTIN NE KADAR?

    Yüksek miktarda alım yapanların ya da takı amaçlı alacakların tercihlerinden olan tam altın ise bugün 2 bin 996 liradan alınıp 3 bin 68 liradan satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Diğer altın türlerine oranla alış ve satışta daha az kaybettirdiği için tercih edilen cumhuriyet altınının bugünkü alış fiyatı 2 bin 986 lira olarak belirlenirken satış fiyatı ise 3 bin 47 lirada yer alıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow