hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 16 Temmuz: Gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?

    Altın fiyatları 16 Temmuz: Gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar
    expand

    16 Temmuz altın fiyatları gün içerisinde altın alım satımı yapacaklar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Bununla birlikte yarım Cumhuriyet altını ile gram ve çeyrek altın fiyatları da en çok takip edilen rakamsal veriler arasında bulunuyor. Peki, gram ev çeyrek altın fiyatları en kadar? İşte, detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları yeni güne yatay yönlü seyirle başladı. Geçtiğimiz hafta üst üste rekor kıran ancak haftayı düşüşle kapatan gram altın fiyatları yeni hafta da ise yatay yönlü seyre devam ediyor. Yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler “Gram altın fiyatları ne kadar?” “Çeyrek altın fiyatları ne kadar?” sorularının cevabını merak edip araştırıyor. Bununla birlikte Cumhuriyet altını ve yarım altın fiyatları da takip edilen değerler arasında yer alıyor.

    GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

    Gram altın fiyatları bugün yani 16 Temmuz Perşembe günü yurt içi piyasalar kapalı olduğu için özellikle uluslararası piyasalardaki hareketliliğin etkisiyle şekilleniyor. Buna göre bugün saat 11.00’de bigpara.com’da kaydedilen bilgilere göre gram altın fiyatları 398 liradan serbest piyasada işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN FİYATLARI EN KADAR?

    Çeyrek altın fiyatları 16 Temmuz Perşembe günü serbest piyasada en çok merak edilip araştırılan ekonomik değerler arasında yer alıyor. Buna göre çeyrek altın fiyatları 649 lira alış ve 655 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

    Cumhuriyet Altını

    2.588,80

    2.610,00

    Yarım Altın

    1.294,40

    1.310,00

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow