hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gram altın kaç TL, çeyrek altın ne kadar? Son dakika altın fiyatları 17.08.2020 | Video

    Gram altın fiyatı hafta açılışı ile birlikte yönünü yeniden yukarı çevirdi. 460 lira seviyesinin üzerindeki konumunu güçlendiren altının gram fiyatı, diğer altın fiyatlarını da etkiledi. Peki, bugün tam altın ve çeyrek altın ne kadar, altın piyasasında son dakika verileri neler?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın ilk işlem günü olan 17 Ağustos 2020 Pazartesi günü ons altın fiyatı 1.952 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Hafta açılışında ons altında ve dolarda yaşanan değişim gram altın ve diğer altın türlerini de etkiledi. İşte Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre altın piyasasındaki güncel rakamlar…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 17 Ağustos 2020 Pazartesi günü 466 TL’de konumlandı. Dolar kurunun 7,39 TL seviyelerine çıkması altının gramına da yansımış oldu.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yatırımcısının her dönem tercih ettiği ürünlerden olan çeyrek altın bugün 759 TL’den alınırken 772 TL’den satışa sunuluyor.

    TAM ALTIN NE KADAR?

    Yatırım veya takı amaçlı tam altın alacakların bugün ödemesi gereken ücret ise 3 bin 80 TL olacak. Tam altın bozdurmak isteyen kişilere yapılacak ödeme ise 3 bin 30 TL olacak.

    3 bin 27 liradan alınan cumhuriyet altını ise aynı dakikalarda 3 bin 74 liradan satışa sunuluyor.

    DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow