hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 18 Nisan: Bugün çeyrek altın ve gram altın fiyatları

    Altın fiyatları 18 Nisan: Bugün çeyrek altın ve gram altın fiyatları
    expand

    Altın fiyatları bugün yani 18 Nisan Cumartesi günü yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Hemen belirtelim ki hafta başından itibaren yukarı yönlü seyir izleyen ve gram fiyatı 385 lira seviyesine kadar yükselen altın fiyatları haftayı sert düşüşle kapatıp hafta başındaki değerler seviyesine kadar geriledi. Peki, bugün çeyrek altın fiyatları ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, 18 Nisan altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftaya yükselişle başlayan ve özellikle de 15 Nisan Çarşamba günü tüm zamanların rekorunu kıran altın fiyatları haftanın son işlem gününe aşağı yönlü hareketle başladı. Günü sert düşüle kapatan altının gram fiyatı ise 375 lira seviyesine kadar geriledi. Yatırımcılar ve piyasa gündemini izleyenler ise “Bugün çeyrek altın fiyatları ve gram altın fiyatları ne kadar?” sorusunun cevabını araştırıyor. Merak edenler için güncel rakamları haberimizde derledik. İşte, 18 Nisan güncel çeyrek ve gram altın fiyatları…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altın piyasasında, en düşük 377 bin lira, en yüksek 385 bin 500 lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 1,82 azalışla 377 bin liradan tamamladı.

    KMKTP'de, altında gerçekleşen toplam işlem hacmi 376 milyon 440 bin 737,06 lira, işlem miktarı ise 994 kilogram oldu. Tüm metallerdeki toplam işlem hacmi ise 377 milyon 463 bin 408,25 lira oldu.

    Gram altın ise haftayı 375 lira seviyesinden kapattı. Piyasalar kapalı olduğu için ise altının gram fiyatı bugün bir önceki kapanış değerleri üzerinden yani 375 liradan işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR?

    Çeyrek altın fiyatları da tıpkı gram altın gibi piyasalar kapalı olduğu için bir önceki kapanış değeri üzerinden işlem görüyor. Buna göre bugün çeyrek altın fiyatları 604 lira alış ve 617 lira satış fiyatı üzerinden serbest piyasada işlem görüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhuriyet Altını

    2.408,40

    2.466,80

    Yarım Altın

    1.204,20

    1.235,30

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow