hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güncel altın fiyatları 2020: Bugün gram altın kaç TL çeyrek altın ne kadar? 20.08.2020

    Güncel altın fiyatları 2020: Bugün gram altın kaç TL çeyrek altın ne kadar 20.08.2020
    expand

    Gram altın fiyatı 20 Ağustos 2020 Perşembe günü 460 lira seviyesinin altında yer almaya devam ediyor. Ons altının 2 bin dolardan uzaklaşmasıyla birlikte altın fiyatları sert bir düşüş gerçekleştirmiş altının onsundaki değişime bağlı olarak düşüşler sürmüştü. Peki, bugün gram ve çeyrek altın ne kadar, cumhuriyet altını kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günü olan 20 Ağustos 2020 Perşembe günü hafif çaplı değişimler yaşasa da rekor seviyesinden oldukça uzak bir konumda yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde ons altının 2 bin doları aşmasıyla birlikte gram altın fiyatı 480 liralara kadar çıkmıştı.

    Ons altın fiyatının bugün bin 939 dolara kadar gerilemesiyle birlikte altın fiyatları da rekor seviyesinden uzak bir görünümde yer alıyor.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    20 Ağustos 2020 Perşembe günü gram altın fiyatı 458 liradan işlem görüyor. Hafta kapanışı sonrasında altın fiyatlarının yeni haftayı hangi seviyede kapatacağı da ortaya çıkmış olacak.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Piyasaların kapanmasına az bir süre kala çeyrek altın alış fiyatı 742 TL olarak belirlenirken satış fiyatı ise 753 TL’de konumlandı.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Yatırımcısının her dönem tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise aynı gün 2 bin 960 liradan alınırken 3 bin 7 liradan satışa sunuluyor.

    döviz kurları için tıklayınız...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow