hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 24 Mayıs: Gram ve çeyrek altın ne kadar, kaç TL?

    Altın fiyatları 24 Mayıs: Gram ve çeyrek altın ne kadar, kaç TL
    expand

    Altın fiyatları bugün yani 24 Mayıs Pazar günü yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Bilindiği üzere bugün piyasalar kapalı. İşlemler bu nedenle geçtiğimiz Cuma gün ki kapanış değerleri üzerinden yürütülüyor. Peki, gram altın ve çeyrek altın bugün ne kadar, kaç TL? İşte, güncel rakamlar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları hemen her sabah olduğu gibi bu sabah da yatırımcılar ve piyasa gündemini takip edenler tarafından merak ve heyecanla araştırılıyor. Baştan belirtmek gerekir ki işlemler piyasalar kapalı olduğu için Cuma gün ki kapanış değerleri üzerinden yapılıyor. Peki, 24 Mayıs Pazar günü yani bugün çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte, 24 Mayıs gram ve çeyrek altın fiyatları…

    GRAM ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

    Altının gram fiyatı ons altındaki yarım puanlık yükselişe bağlı olarak hafif çaplı artış yaşadı. Bu artışla birlikte yeniden 380 TL seviyesinin üzerine çıkan gram altın 24 Mayıs 2020 Pazar günü 380,18 TL’den işlem görüyor. Altının ons fiyatı ise aynı dakikalarda bin 735 Dolar seviyelerinde bulunuyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yatırımcısının gram altınla birlikte en çok tercih ettiği altın türleri arasında bulunan çeyrek altın bugün 617 TL’den alınıp, 625 TL’den satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Yüksek miktarda altın alımı yapacakların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 459 TL’den alınıp 2 bin 495 TL’den satışa sunuluyor.

    Ay içerisinde önce yükseliş trendi yakalayan ardından da düşüş eğilimine giren altın fiyatlarının mayıs ayını hangi seviyede kapatacağı ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow