hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 25 Nisan 2020… Gram altın bugün ne kadar, çeyrek altın kaç TL?

    Altın fiyatları 25 Nisan 2020… Gram altın bugün ne kadar, çeyrek altın kaç TL
    expand

    Gram altın fiyatı 25 Nisan 2020 Cumartesi günü hafta içerisinde yakaladığı yukarı yönlü değişimin etkisiyle 390 TL’ye yaklaştı. Altının ons fiyatında yaşanan değişimden ve Dolar kurunun artışından etkilenen gram altın gün içerisinde değişim yaşayabiliyor. Peki, bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL ve diğer altın fiyatları ne durumda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları haftanın altıncı gününde de yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda 380 TL barajını hızlı bir şekilde aşan gram altın ardında bu seviyenin üzerindeki konumunu güçlendirmeyi başarmıştı.

    Hafta içerisinde altının onsunda yaşanan değişimle birlikte de gram altın 387 TL’ye yükseldi. Peki, diğer altın fiyatları ne durumda?

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    25 Nisan 2020 Cumartesi günü Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre çeyrek altın bugün 621 TL’den alınıp 636 TL’den satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Yüklü miktarda yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi olan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 479 TL’den alınıp 2 bin 541 TL’den satılıyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise bin 729 Dolar seviyelerinde yer alıyor.

    Altın fiyatlarının yeni haftaya nasıl başlayacağı ise 27 Nisan 2020 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow