hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 27 Mayıs: Bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar?

    Altın fiyatları 27 Mayıs: Bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar
    expand

    Ramazan Bayramı tatili ve 81 ilde devam eden sokağa çıkma yasağı sona erdi. 4 gündür kapalı olan yurtiçi piyasalar bugün açıldı. Yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenlerin ise gözü altın fiyatları ile ilgili son gelişmelerde Peki, çeyrek altın ve gram altın fiyatları bugün ne kadar, kaç TL? İşte, 27 Mayıs gram ve çeyrek altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları bugün ne kadar, kaç TL? 27 Mayıs çeyrek ve gram altın fiyatları bugün yani 4 gündür kapalı olan yurtiçi piyasaların açıldığı gün yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor.

    Bilindiği üzere Arife gününde itibaren Ramazan Bayramı süresince tüm yurtiçi piyasalar kapalıydı. Ancak hafta başında yurt dışı piyasaların etkisiyle altın fiyatları serbest piyasada üst üste değer kayıpları yaşadı. Peki, bugün çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte, güncel rakamlar…

    GRAM ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

    Gram altın fiyatları haftaya 378 lira seviyesinden başladı. Bir ara 380 liraya kadar yükselse de fiyatlar geçtiğimiz günü 368 lira seviyesinden kapattı. Bugün toparlanma yaşayan fiyatlar saat 09.00’da bigpara.com’da kaydedilen verilere göre serbest piyasada 371 liradan işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

    Çeyrek altın fiyatları serbest piyasada öğle saatleri itibariyle güncelleniyor. Bu nedenle işlemler de öğle saatlerine kadar bir önceki kapanış değerleri üzerinden yürütülüyor. Geçtiğimiz gün 603 lira alış ve 611 lira satış fiyatına gerileyen çeyrek altın bugün de saat 09.00’da kaydedilen bilgilere göre aynı değerler üzerinden işlem görüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhuriyet Altını

    2.401,70

    2.433,40

    Yarım Altın

    1.206,40

    1.220,40

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow