hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını kaç TL?

    Altın fiyatları bugün ne kadar Gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını kaç TL
    expand

    Gram altın fiyatları 28 Haziran 2020 Pazar günü haftanın son gününde de yarım puanlık bir artış yaşadı. Altının gramının 390 TL bandını aştığı günde diğer altın türleri de artıştan etkilendi. Peki, bugün cumhuriyet altını, tam altın ve çeyrek altın ne kadar?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları haftanın son gününde de yukarı yönlü değişim yaşamayı sürdürdü. 28 Haziran 2020 Pazar günü altının ons fiyatındaki yarım puanlık artış gram altına da yansı. İşte Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre piyasalardaki güncel durum…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    28 Haziran 2020 Pazar günü altının gram fiyatı 390,56 TL seviyelerinde yer alıyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise bin 772 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Haftanın son gününde yatırımcısının her dönem tercihlerinden olan çeyrek altın ise 632 TL’den alınıp 640 TL’den satışa sunuluyor.

    TAM ALTIN NE KADAR?

    Yatırım veya takı amaçlı tam altın almak isteyen kişilerin bugün yapması gereken ödeme ise 2 bin 560 TL olarak belirlendi. Tam altının alış fiyatı ise 2 bin 528 TL.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Alış ve satışta diğer altın türlerine göre daha az kaybettirmesi nedeniyle tercih edilen cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 528 TL’den alınıp 2 bin 548 TL’den satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow