hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 29 Ağustos 2019… Gram altın ve çeyrek altın bugün ne kadar?

    Altın fiyatları 29 Ağustos 2019… Gram altın ve çeyrek altın bugün ne kadar
    expand

    Haftanın kapanış gününün yaşandığı 29 Ağustos 2019 Perşembe günü altın fiyatları 290 TL’lik yeni direnç seviyesine yaklaştı. Gram altın fiyatı yatırımcıların tercihleri arasında olan çeyrek altın ve cumhuriyet altını gibi diğer ürünleri de etkiledi. Peki, gram altın bugün ne kadar oldu ve piyasalardaki güncel rakamlar neler?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gram altın fiyatı bir süredir yakaladığı yukarı yönlü ivme ile önce 280 TL’lik direnç seviyesini kırmış ardından yeni bir dengelenme süreci içerisine girmişti. 280 TL’nin üzerindeki yerini sağlamlaştıran altının gramı bu kez 290 TL’lik yeni direnç seviyesine yaklaştı.

    Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre gram altın 29 Ağustos 2019 Perşembe günü 289,5 TL seviyelerinde bulunuyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise 1.544 dolar.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

    Gram altından etkilenen ürünler içerisinde bulunan çeyrek altının alış fiyatı 458,8 TL iken satış fiyatı 469,2 TL seviyelerinde yer alıyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Alış ve satışta en az fark bulunan ürünler içerisinde bulunan cumhuriyet altını 1.902 TL’den alınıp 1.930 TL’den satışa sunuluyor.

    Altının haftalık karnesi ise bugün piyasaların kapanmasıyla birlikte ortaya çıkmış olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow