hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 29 Nisan 2020… Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL?

    Altın fiyatları 29 Nisan 2020… Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL
    expand

    Altının gram fiyatı bir süredir 380 TL’nin üzerindeki konumunu güçlendirmiş ve bu seviyenin üzerinde dengelenme aşamasına girmişti. Haftanın üçüncü işlem günü olan 29 Nisan 2020 Çarşamba günü de dengelenme süreci içerisinde yer alan gram altın önemli bir değişim yaşamadı. Peki, bugün gram altın fiyatı ne kadar, çeyrek altın kaç TL oldu?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları piyasalarda hafta ortasının yaşandığı 29 Nisan 2020 Çarşamba günü de yakaladığı yukarı yönlü ivmenin ulaştırdığı fiyatlarda yer almaya devam ediyor. Yüzde 0,17’lik bir artışın gerçekleştiği yeni günde gram altın 384,55 TL seviyelerinde bulunuyor. Peki, diğer altın türlerinde son rakamlar neler?

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yatırımcısının sıklıkla tercih ettiği altın türleri arasında bulunan çeyrek altın bugün 617 TL’den alınırken 631 TL’den satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Yüklü miktarda yatırım yapanların gözdesi olan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 462 TL’den alınıp, 2 bin 520 TL’den satışa sunuluyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise bin 711 Dolar seviyelerinden işlem görüyor.

    Altın fiyatlarının bu haftayı hangi seviyede kapayacağı ve yeni haftaya nasıl başlayacağı ise önümüzdeki günlerde netleşmiş olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow