hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ons altın bin 900 doları zorluyor... Çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu? 3 Ekim 2020

    Ons altın bin 900 doları zorluyor... Çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu 3 Ekim 2020
    expand

    Altının gram fiyatı 3 Ekim 2020 Cumartesi günü hafif çaplı gerileme yaşasa da 470 lira bandının üzerindeki konumunu sürdürdü. Altının ons fiyatı bin 900 lira seviyelerinde dengelenme aşamasında yer alırken gram altın ve çeyrek altın da ons altına göre değişiklik yaşamayı sürdürüyor. Peki, bugün altın fiyatları ne durumda, gram altın ve çeyrek altın ne kadar?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın son işlem gününde altın fiyatları ons altın ve dolar kuru ile bağlantılı olarak değişim yaşamayı sürdürmüştü. Hafta kapanışının gerçekleşmesinin ardından altın piyasasındaki son durum netleşmişti. Peki, 3 Ekim 2020 Cumartesi günü altın fiyatları ne durumda?

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 3 Ekim 2020 Cumartesi günü 473 liradan işlem görüyor. Gram altının 473 lira olduğu aynı dakikalarda ons altın ise bin 899 dolarda konumlanmış durumda.

    ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR?

    Takı ve yatırım amaçlı tercih edilen ürünlerden biri olan çeyrek altın bugün 770 liradan alınırken 777 liradan satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    3 bin liranın üzerindeki konumunu güçlendiren cumhuriyet altını ise bugün 3 bin 74 liradan alınırken 3 bin 95 liradan satışa sunuluyor.

    DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Altının yeni haftaya hangi seviyede başlayacağı ve ons altının artış gösterip göstermeyeceği ise yeni haftada belli olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow