hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 30 Ağustos: Çeyrek ve gram altın fiyatları bugün ne kadar?

    Altın fiyatları 30 Ağustos: Çeyrek ve gram altın fiyatları bugün ne kadar
    expand

    30 Ağustos Pazar günü yani bugün altın fiyatları özellikle düğün ve nişan gibi organizasyonlarda takı takmak isteyenler tarafından merakla araştırılıyor. En çok merak edilenler arasında ise “Bugün gram altın fiyatları ne kadar?” sorusunun cevabı yer alıyor. İşte, 30 Ağustos yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları 30 Ağustos Pazar günü yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenlerin yansıra gün içerisinde altın alım satımı yapacaklar tarafından da takip ediliyor. Hemen belirtelim ki piyasalar kapalı olduğu için gram altın fiyatları ve çeyrek altın fiyatları başta olmak üzere altın fiyatları geçtiğimiz Cuma gün ki kapanış değerleri üzerinden işlem görüyor. İşte, 30 Ağustos altın fiyatları…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Ons altının bin 945 dolardan, bin 965 dolara yükselmesiyle birlikte gram altın da 458 liradan 463 liraya çıktı. Bugün de piyasalar kapalı olduğu için altın fiyatları bir önceki kapanış değeri olan 463 liradan işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Bigpara’dan alınan son verilere göre 30 Ağustos Pazar günü çeyrek altın alış fiyatı 752 lira olarak açıklanırken satış fiyatı ise 762 lira seviyelerinde konumlandı.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Satış fiyatının bir süredir 3 bin liranın üzerinde seyrettiği cumhuriyet altınında ons altında yaşanan son artışla birlikte alış fiyatı da 3 bin liranın üzerine çıktı. Son dakika altın fiyatları verilerine göre bugün cumhuriyet altını 3 bin 1 liradan alınırken 3 bin 37 liradan satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow