hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 30 Ekim son durum: Gram ve çeyrek altın fiyatları

    Altın fiyatları 30 Ekim son durum: Gram ve çeyrek altın fiyatları
    expand

    Altın fiyatları 30 Ekim Çarşamba günü yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Özellikle gün içerisinde altın alışverişi yapacaklar, “Çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar?” sorusunun cevabını araştırıyor. Sizler için güncel çeyrek ve gram altın fiyatlarını haberimizde derledik. İşte, 30 Ekim güncel rakamları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları gün içerisinde altın alışverişi yapacaklar ve yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Özellikle ekonomi gündemini takip edenler “Bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar?” sorusunun cevabını araştırıyor. Hemen belirtelim ki dolar TL kurundaki yukarı yönlü hareketin de etkisiyle birlikte, çeyrek ve gram altın fiyatları yukarı yönlü trende geçti. Peki, bugün yani 30 Ekim Çarşamba günü çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, güncel rakamlar…

    GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

    Gram altın fiyatları 30 Ekim Çarşamba günü özellikle dolar TL kurundaki yukarı yönlü hareketin de etkisiyle birlikte yükseliş yönünde trende geçti. Geçtiğimiz gün gün 274 lira seviyelerinden işlem gören gram altın fiyatları bugün 275,5 lira seviyelerinden serbest piyasada işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

    Çeyrek altın fiyatları bilindiği üzere, Kapalıçarşı odaklı olarak öğle saatlerinde güncelleniyor. Öğle saatlerine kadar da çeyrek altın bir önceki günün alış ve satış fiyatları üzerinden işlem görüyor. Saat 08.00 itibariyle bigpara.com’da kaydedilen verilere göre çeyrek altın 439 lira alış ve 449 lira satış fiyatı üzerinden işlem gördü.

    Öte yandan tıpkı gram ve çeyrek altın fiyatları kadar takip edilen yarım altın ve Cumhuriyet altını fiyatları ise şöyle:

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhuriyet Altını

    1.820,00

    1.848,00

    Yarım Altın

    876,27

    898,94

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow