hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün altının gramı kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? 31 Ekim 2020 altın fiyatları

    Bugün altının gramı kaç TL Çeyrek altın ne kadar 31 Ekim 2020 altın fiyatları
    expand

    Altının gram fiyatı 31 Ekim 2020 Cumartesi günü 500 liranın üzerindeki konumunu sürdürüyor. Ons altının bin 900 doların altına gerilemesine rağmen dolar kurundaki yükseliş iç piyasadaki altın fiyatlarını artırmıştı. Peki, bugün gram ve çeyrek altın ne kadar, altın fiyatlarında son dakika rakamları neler?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın piyasası son dönemde ons altının yanı sıra dolar kuruna da gözünü çevirmiş durumda. En az ons altındaki değişim kadar dolar kurundaki artış da iç piyasadaki altın fiyatlarını etkilemeyi sürdürüyor. İşte Bigpara’dan alınan son verilere göre piyasalardaki güncel rakamlar…

    GRAM ALTIN NE KADAR OLDU?

    Altının gram fiyatı 31 Ekim 2020 Cumartesi günü 504 liradan işleme alınıyor. Aynı dakikalarda ons altın ise bin 879 dolarda konumlanmış durumda.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yüzde 0.83’lük bir artışa sahip olan çeyrek altın bugün 815 liradan alınıp 824 liradan satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Yatırımcısının alım ve satımda az kaybettirmesi nedeniyle tercih ettiği ürünlerden biri olan cumhuriyet altını ise bugün 3 bin 263 liradan alınıp, 2 bin 284 liradan satışa sunuluyor.

    Altın piyasasının yeni haftaya hangi seviyede başlayacağı ise 2 Kasım 2020 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow