hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar oldu? Gram altın fiyatı 5 Ağustos 2020... Son dakika altın fiyatları

    Yükselişi devam eden altının gram fiyatı rekor kırmaya devam ediyor. Gece saatlerinde 452,46 TL seviyelerine yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan gram altın öğlen saatlerinde birkaç kez daha rekor tazeledi. Peki, bugün gram altın ve çeyrek altın ne kadar? İşte son dakika altın fiyatları verileri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın ikinci işlem gününde gram altın yükselişini sürdürdü. Yaklaşık 3 haftalık süreçte yakaladığı yukarı yönlü ivme ile yükselişini devam ettiren gram altın gece saatlerinde 452,46 TL seviyesine yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Gün içerisinde de yükselişini devam ettiren gram altın 460 TL seviyesi ile rekor tazeledi. İşte Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre altın fiyatlarında son durum…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gramı 5 Ağustos 2020 Çarşamba günü 460 TL’den işlem görüyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı 2 bin 36 dolar seviyelerine kadar yükselmiş durumda.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yükselen fiyatı nedeniyle yatırımcısının gram altına yöneldiği günlerde çeyrek altın alış fiyatı 756 TL’de konumlanırken satış fiyatı ise 770 TL olarak belirlendi.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Son dönemde yaşanan artışlarla birlikte satış fiyatı 3 bin TL’nin üzerine çıkan cumhuriyet altınının bugünkü alış fiyatı 3 bin 90 satış fiyatı ise 3 bin 137 TL’de dengelendi.

    Ons altındaki yükselişin devam edip etmeyeceği ve altın fiyatlarının haftayı hangi seviyede kapatacağı ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow