hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika altın fiyatları: Bugün gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını ne kadar?

    Son dakika altın fiyatları: Bugün gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını ne kadar
    expand

    Altının gram fiyatı haftanın son gününde de 460 lira bandının üzerinde yer alıyor. Ons altındaki düşüşe rağmen dolar kurunun yükselişi gram altının düşüşten etkilenmesinin önünü kesmişti. Peki, bugün son dakika altın fiyatları verileri neler, gram altın ve çeyrek altın bugün ne kadar?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    6 Eylül 2020 Pazar günü altın fiyatları hafif çaplı yukarı yönlü değişim yaşadı. Geçtiğimiz haftalarda 2 bin dolar seviyesine yaklaşan ons altın ardından peş peşe sert düşüşler yaşamış bu da gram altının ve diğer altın türlerinin kaybına yol açmıştı. Ons altının dengelenmeye başlaması ve dolar kurunun da yükselmesi altın fiyatlarını yukarı yönlü olumlu yansımış durumda.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Haftanın son gününde altının gram fiyatı 462 TL’den işlem görüyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise bin 933 dolarda yer alıyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Düğün mevsiminin sonlarına doğru yaklaşıldığı günlerde takı amaçlı da tercih edilen ürünlerden olan çeyrek altın bugün 752 TL’den alınıp, 762 TL’den satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Yüksek miktarda alım satım yapanların tercihleri arasında bulunan cumhuriyet altını ise bugün 3 bin TL’den alınırken 3 bin 38 liradan da satışa sunuluyor.

    Altının yeni haftaya nasıl başlayacağı ise 7 Eylül 2020 Pazartesi günü piyasaların açılmasının ardından ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow