hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 7 Haziran: Gram ve çeyrek altın bugün ne kadar?

    Altın fiyatları 7 Haziran: Gram ve çeyrek altın bugün ne kadar
    expand

    Altın fiyatları 7 Haziran Pazar günü yatırımcılar ve gün içerisinde altın alım satımı yapacaklar tarafından merakla araştırılıyor. Sokağa çıkma yasağı olmadığın için yurt genelinde kuyumcular açık. Peki, gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar, kaç TL? İşte, 7 Haziran çeyrek ev gram altın fiyatları..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları bugün ne kadar kaç TL? Merakla araştırılan gram altın ve çeyrek altın fiyatları ile ilgili detayları sizler için haberimizde derledik. Bilindiği üzere piyasalar kapalı olduğu için çeyrek ve gram altın fiyatları bir önceki günün rakamsal değerleri üzerinden yürütülüyor. Buna göre gram altın ve çeyrek altın fiyatları şöyle...

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı hafta sonunda 366 TL’den işlem görüyor. Geçtiğimiz haftalarda rekor seviyelerine yaklaşan gram altın 400 TL’ye oldukça yakın bir konumdaydı.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yatırımcısı tarafından en fazla tercih edilen ürünlerden olan çeyrek altın bugün 598 TL’den alınıp 606 TL’den satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Alım satımda oransal olarak en az kaybettiren ürünlerden olan cumhuriyet altını ise 6 Haziran 2020 Cumartesi günü 2 bin 381 TL’den alınıp 2 bin 471 TL’den satışa sunuluyor.

    BU HAFTA ALTIN VE DOLAR KAYBETTİRDİ

    Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 4,27, avro/TL yüzde 0,54 değer kazandı, altının gram satış fiyatı yüzde 3,63, dolar/TL yüzde 0,91 değer kaybetti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow