hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika haberi: Altın fiyatları düştü mü? Dolar kuru, gram altın ve çeyrek altın ne kadar?

    Altının ons fiyatı haftanın ikinci işlem günü olan 22 Eylül 2020 Salı günü bir kez daha sert bir düşüş yaşadı. Dolar kurundaki artışa rağmen gram altın ve çeyrek altın gerilemeyi sürdürdü. İşte son dakika altın fiyatları verileri ve bugün altın piyasasında son durum…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hafta açılışında değer kaybı yaşayan ons altın bin 950 dolarlardan bin 930 dolarlara kadar gerilemişti. Altının ons fiyatının bugün bin 906 dolara kadar düşmesiyle birlikte altın fiyatları da gerileme yaşadı. Bu kez dolar kurundaki artış da altının düşüşünü engelleyemedi.

    GRAM ALTIN NE KADAR OLDU?

    Altının gram fiyatı bugün 468 TL’ye kadar düştü. Ons altının bin 950 dolarlarda olduğu dakikalarda gram altın 474 liradan işlem görüyordu.

    ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR?

    Yüzde 0,40’lık bir düşüşün gerçekleştiği çeyrek altın bugün 762 liradan alınıp 770 TL’den satışa sunuluyor.

    DOLAR KURU NE KADAR?

    Hafta açılışında 7,60 lira barajını aşan dolar kuru ise haftanın ikinci işlem günü olan 22 Eylül 2020 Salı günü 7,62 TL’den işlem görüyor.

    Dolar kurunun ve altın fiyatlarının yeni haftayı hangi seviyede kapatacağı ise 25 Eylül 2020 Cuma günü ortaya çıkacak. Altın ve döviz piyasasındaki yatırımın haftalık bazdaki karnesi ise yine aynı gün şekillenmiş olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow