hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları HAFTA SONU: 2 Kasım gram ve çeyrek altın fiyatları

    Altın fiyatları HAFTA SONU: 2 Kasım gram ve çeyrek altın fiyatları
    expand

    Altın fiyatları hemen her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da düğün ve nişan gibi organizasyonlar için hediyelik altın alacaklar ve yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Hafta sonu piyasalar kapalı olduğu için altın fiyatları bir önceki kapanış fiyatları referans alınarak şekilleniyor. Peki, 2 Kasım Cumartesi bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, güncel çeyrek ve gram altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları bugün ne kadar? Ekonomi parametrelerini yakından takip edenler günün ilk saatleriyle birlikte bu sorunun cevabını araştırıyor. Öte yandan hafta sonu nişan ve düğün gibi organizasyonlar için takı almak isteyenlerin gözdesi ise gram ve çeyrek altın… Dolayısıyla her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da en çok araştırılanların başında “Gram altın ne kadar?” ve “Çeyrek altın ne kadar?” sorularının cevabı araştırılıyor. Sizler için güncel altın fiyatlarını haberimizde derledik. İşte, 2 Kasım altın fiyatları…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Enflasyon fiyatlarıyla ilgili Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal’ın tahminleri sonrası dolar TL kurunda yaşanan gerileme altın fiyatları üzerinde de etkisini gösterdi. Bilindiği üzere piyasalar kapalı olduğu için altın fiyatları da bir önceki günün rakamsal değerleri üzerinden şekilleniyor. Bir önceki gün 477 lira seviyelerinde güne başlayan gram altın fiyatları aynı düzlemde günü ve haftayı kapattı. Gram altın 2 Kasım Cumartesi günü 477 lira seviyelerinden işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Çeyrek altın da tıpkı gram altın gibi bir önceki günün kapanış değerleri üzerinden işlem görüyor. Geçtiğimiz günü 444 lira alış ve 454 lira satış fiyatı üzerinden kapatan çeyrek altın fiyatları hafta sonu da bu değerler üzerinden işlem görüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bununla birlikte gram ve çeyrek altın fiyatları kadar yarım altın ve Cumhuriyet altını fiyatları da merak edilenler arasında ilk sıralarda yer alıyor. İşte, 2 Kasım Cumartesi yarım altın ve Cumhuriyet altını fiyatları:

    Cumhuriyet Altını

    1.841,00

    1.869,00

    Yarım Altın

    885,33

    908,22

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow