hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hafta kapanışı sonrası altın fiyatları ne kadar? Gram altın ve çeyrek altın kaç lira?

    Hafta kapanışı sonrası altın fiyatları ne kadar Gram altın ve çeyrek altın kaç lira
    expand

    Piyasaların kapanmasıyla birlikte altın fiyatlarındaki son durum merak konusu oldu. Ons altın fiyatında yaşanan değişim sonrası gram altın uzun zaman sonra hafif çaplı yükselişe geçti. Peki, 23 Mayıs 2020 Cumartesi günü çeyrek altın ne kadar oldu ve altının fiyatı kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altının gram fiyatı ons altındaki yarım puanlık yükselişe bağlı olarak hafif çaplı artış yaşadı. Bu artışla birlikte yeniden 380 TL seviyesinin üzerine çıkan gram altın 23 Mayıs 2020 Cumartesi günü 380,18 TL’den işlem görüyor. Altının ons fiyatı ise aynı dakikalarda bin 735 Dolar seviyelerinde bulunuyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yatırımcısının gram altınla birlikte en çok tercih ettiği altın türleri arasında bulunan çeyrek altın bugün 617 TL’den alınıp, 625 TL’den satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Yüksek miktarda altın alımı yapacakların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 459 TL’den alınıp 2 bin 495 TL’den satışa sunuluyor.

    Ay içerisinde önce yükseliş trendi yakalayan ardından da düşüş eğilimine giren altın fiyatlarının mayıs ayını hangi seviyede kapatacağı ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak.

    DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow