hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    30 Ocak Hafta sonu altın fiyatları 2021: Çeyrek altın, gram altın ne kadar? Cumhuriyet altını, 22 ayar bilezik fiyatı

    30 Ocak Hafta sonu altın fiyatları 2021: Çeyrek altın, gram altın ne kadar Cumhuriyet altını, 22 ayar bilezik fiyatı
    expand

    30 Ocak 2021 tarihiyle birlikte altın piyasasındaki son durum ortaya çıktı. Altın yatırımcılarının her an takip ettiği altın fiyatları güne düşüşle başladı. Açıklanan FED faiz kararı sonrasında altın fiyatları mevcut konumunu koruyamayarak düşüşünü sürdürüyor. Peki, hafta sonu altın fiyatlarına göre gram altın, çeyrek altın ne kadar? Cumhuriyet altını, 22 ayar bilezik fiyatı nedir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hafta sonu altın piyasası verilerine göre altın fiyatları son dakika hareketlilikleri yakından takip ediliyor. Koronavirüs salgını nedeniyle altın fiyatları geçtiğimiz yıl içerisinde büyük bir yükseliş yaşamıştı. Ancak aşının bulunması sonrasında altın fiyatları düşüşe geçti. Son olarak Fed faiz kararı sonrası atın fiyatlarında dalgalanma yaşandı. Altın fiyatlarında uzun zamandır yaşanan aşağı yönlü trendin ne zaman ters yöne ilerleyeceği yatırımcılar tarafından merak ediliyor.

    ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM NE?

    Altın fiyatları son iki haftadır dalgalı bir seyir izliyor. Joe Biden'ın göreve başlaması, Merkez Bakası'nın faiz kararı gibi önemli gelişmelerin ardından altın fiyatları yeni haftaya değer kaybıyla başladı. Gram altın fiyatları hemen her gün olduğu gibi bugün de ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz gün 440 liranın üzerini gören gram altın fiyatları yeni günde 433 lirada kaldı. Çeyrek altın fiyatları da tıpkı gram altın fiyatları gibi güne beklenen fiyatın altında başladı.

    GÜNCEL ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

    ALTININ ONS FİYATI ALIŞ:1.841,54
    ALTININ ONS FİYATI SATIŞ: 1.842,94

    GRAM ALTIN ALIŞ FİYATI: 433,26 TL
    GRAM ALTIN SATIŞ FİYATI: 433,35 TL

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÇEYREK ALTIN ALIŞ FİYATI: 705,00 TL
    ÇEYREK ALTIN SATIŞ FİYATI: 716,00 TL

    CUMHURİYET ALTINI ALIŞ FİYATI: 2.810,00 TL
    CUMHURİYET ALTINI SATIŞ FİYATI: 2.849,00 TL

    22 AYAR BİLEZİK ALIŞ:399,60
    22 AYAR BİLEZİK SATIŞ: 402,30

    DİĞER ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN!

    ALTIN YORUMU

    Analistlere göre, ABD'deki teşvik paketi ile ilgili belirsizliklerin devam ettiği ortamda dolardaki dirençli görüntü Ons Altın üzerinde baskı yapmaya devam edebilir ve değerli maden 1.848 direncinin altında kalarak 1.829 seviyesini hedefleyebilir. Bir sonraki hedef ise 1.810 seviyesinde. Öte yandan, olası yükselişlerde 1.848 direncinin üzerinde kalıcılık sağlanması durumunda 1.866 hedef olabilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow