hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    6 Kasım 2021 altın fiyatları! Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL? Cumhuriyet altını fiyatı güncel!

    6 Kasım 2021 altın fiyatları Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL Cumhuriyet altını fiyatı güncel
    expand

    6 Kasım Cumartesi günü en çok araştırılan ekonomik veriler arasında yer alıyor. Hafta sonunun ilk gününde altın fiyatları sabahın erken saatlerinden bu yana takip ediliyor. Altın fiyatları 6 Kasım Cumartesi günü ons altının etkisiyle dalgalı seyrini sürdürüyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 6 Kasım 2021 tarihli altın fiyatları..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son haftalardaki yükselişi sonrasında altında son durum 6 Kasım 2021 itibarıyla yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda dolar kurundaki çıkışlar ons altının yükselişini ve iç piyasadaki altın türlerinin yönünü yukarı çevirdi. Uzun zamandır düşüş grafiğinde yer alan altın yatırımcısına son haftalarda kazandırdı. Altın dün kapanışını yükselişle gerçekleştirdi. Peki, bugün hangi altın türü ne kadar oldu? İşte son dakika altın fiyatları..

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    6 Kasım Cumartesi günü kaydedilen güncel verilere göre ons altın bin 818 dolar. İç piyasadaki altın fiyatları da bu oranlarda dengelendi. Geçtiğimiz hafta 530 lirayı aşarak önemli bir kritik eşiği geçen gram altın an itibarıyla 565 liradan işlem görüyor. 

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Çeyrek altın bugün 900 liranın üzerindeki konumunu korurken 900 liradan alınıyor. 6 Kasım'da çeyrek altının satış fiyatı ise 921TL.

    YARIM ALTIN NE KADAR?

    Yarım altın bugün 1.801 liradan alınıyor, 1.865 liradan satılıyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Son dönemdeki artışlarla birlikte hem 3 bin lira barajını aşan hem de bu seviyelerdeki eşikleri geçen Cumhuriyet altını bugün 3 bin 601 liradan alınırken 3 bin 716 liradan da satışa sunuluyor. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BİGPARA VERİLERİNE GÖRE ALTIN FİYATLARI 6 KASIM 2021

    6 Kasım 2021 altın fiyatları Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL Cumhuriyet altını fiyatı güncel

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow