hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 17 Ekim 2021: Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    Altın fiyatları 17 Ekim 2021: Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL
    expand

    Gram altın ve çeyrek altın fiyatları 17 Ekim 2021 Pazar günü serbest piyasada yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Gram altın fiyatları ve çeyrek altın fiyatları haftaya yukarı hareketle başladı. Peki, bugün çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte, 17 Ekim 2021 güncel gram altın ve çeyrek altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın piyasasındaki son rakamlar sabah saatleriyle birlikte belli oldu. Altın fiyatları hafta sonunun ikinci gününde iç piyasada dolar kuru etkisiyle yukarı hamlede. Ancak hafta başına göre biraz düşüş hakim. Gram altın fiyatları, şu dakikalarda 526 lira seviyesinde bulunurken; altının ons fiyatı ise bin 767 dolar seviyesinde hareket ediyor. İşte altın fiyatlarında son durum..

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yatırımcısının her dönem gözdesi olan çeyrek altın son dönemdeki yükselişle birlikte bugün çeyrek altın fiyatı 851 liradan alınırken 868 liradan satışa sunuluyor.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Gram altın fiyatı bugün 526,09 lira seviyelerinde yer alıyor. Kurdaki değişimlerin devam etmesi halinde altının gramı da 530 lirayı zorlaması bekleniyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Geçtiğimiz günlerde hem alış fiyatında hem de satış fiyatında 3 bin liranın üzerindeki konumunu sağlamlaştıran Cumhuriyet Altını ise Bigpara’dan alınan son verilere göre bugün 3 bin 397 liradan alınırken 3 bin 461 liradan da satışa sunuluyor.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow