hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika altın fiyatları 13 Mayıs 2022… Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    Son dakika altın fiyatları 13 Mayıs 2022… Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL
    expand

    Altın fiyatları ons altının bin 800 doların üzerinde seyretmesi ve dolar kurunun yönünü yukarı çevirmesiyle birlikte iç piyasada da yükselişe geçti. Peki, haftanın son işlem gününde çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 13 Mayıs 2022 son dakika altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın yatırımcısının ilgiyle takip ettiği ons altın ve döviz kurları hafta içerisinde küresel piyasalarda yaşanan gelişmeler sonrasında yükselişe geçmişti. Altının onsunun bin 800 doların üzerinde yer alması ve ABD’nin faiz artırımına gitmesi dolar kurunu küresel çapta değerlendirmiş bu değerlendirme ons altın kaynaklı olarak altın fiyatlarına da yansımıştı. Peki, yükseliş trendi sonrasında piyasalarda güncel fiyatlar ne durumda?

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 13 Mayıs 2022 Cuma günü 906,78 lira seviyelerinde yer alıyor. Aynı dakikalarda ons altın ise bin 824 dolarda konumlanmış durumda.

    ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

    Altın yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünlerden olan çeyrek altın ise bugün bin 493 liradan geri alınırken bin 517 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    6 bin lira seviyelerinde dengelenme aşamasında olan cumhuriyet altını ise bugün 5 bin 959 liradan geri alınırken 6 bin 47 liradan da satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow