hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güncel altın fiyatları 21 Ağustos 2022… Çeyrek altın ne kadar, gram altın bugün kaç TL?

    Güncel altın fiyatları 21 Ağustos 2022… Çeyrek altın ne kadar, gram altın bugün kaç TL
    expand

    Altın fiyatları haftanın son gününde döviz kurundaki yukarı yönlü değişime rağmen gerileme yaşadı. Ons altının bin 800 dolardan uzaklaştığı dakikalarda altının gram fiyatı ise bin lira barajının üzerindeki konumunu devam ettiriyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 21 Ağustos 2022 altın fiyatları...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yatırım ve takı amaçlı altın almak isteyen kişiler fiyatlardaki değişimleri yakından takip etmeye devam ediyor. Haftanın son gününde altın fiyatları ons altın kaynaklı yönünü aşağı çevirmişti. İşte Bigpara’dan alınan verilere göre fiyatlarda son durum…

    GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

    Altının gram fiyatı 21 Ağustos 2022 Pazar günü bin 15 lira üzerinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda ons altın ise bin 747 dolarda konumlanmış durumda.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

    Çeyrek altın alış fiyatı bugün bin 665 lira olarak belirlenirken satış fiyatı ise bin 688 lira olarak açıklandı.

    CUMHURİYET ALTINI FİYATLARI NE KADAR?

    Yüksek miktarda alım yapmak isteyenlerin tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 6 bin 639 liradan geri alınırken 6 bin 732 liradan da satışa sunuluyor.

    Altının yeni haftayı hangi seviyede açacağı ise 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow