hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güncel altın fiyatları 27 Şubat 2022 Pazar… Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    Güncel altın fiyatları 27 Şubat 2022 Pazar… Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL
    expand

    Ons altındaki değişim iç piyasada altın fiyatları seviyesini değiştirmeyi sürdürüyor. Rusya’nın Ukrayna’ya müdahalesi sonrasında hızlı bir yükseliş yaşaya ons altın, iç piyasada gram altın ve çeyrek altın gibi türleri de etkilemişti. Peki, altının gramı kaç TL ve çeyrek altın ne kadar?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları hem döviz kurları hem de ons altında yaşanan gelişmelere bağlı olarak değişkenlik gösteremeye devam ediyor. Altın yatırımcısı dünya genelindeki gelişmeleri takip etmeyi sürdürürken altının onsunda meydana gelen iniş ve çıkışlar iç piyasadaki fiyatları değiştirmeyi sürdürüyor. Peki, bugün altında son durum ne?

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 27 Şubat 2022 Pazar günü 838 lira seviyelerinde yer alıyor. Rusya’nın Ukrayna’ya müdahalesi sonrasında gram altın 900 liraya kadar yükselmişti.

    ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

    Çeyrek altın alış fiyatı bin 367 lira olarak belirlenirken aynı dakikalarda satış fiyatı ise bin 399 lirada konumlanmış durumda.

    CUMHURİYET ALTINI FİYATLARI 27 ŞUBAT 2022

    Altının onsunun bin 890 dolara kadar gerilediği haftanın son gününde cumhuriyet altını 5 bin 459 liradan geri alınırken 5 bin 576 liradan da satışa sunuluyor.

    Altının yeni haftayı hangi seviyede açacağı ise 28 Şubat 2022 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow