hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 29 Mayıs 2022… Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    Altın fiyatları 29 Mayıs 2022… Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL
    expand

    29 Mayıs 2022 altın fiyatları haftanın son gününde altın piyasasında güncel durumu gösterdi. Dolarla paralel olarak iç piyasada hafta boyunca önemli bir seviye yakalayan çeyrek altın hafta kapanışı sonrasında bu seviyeden geri döndü. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte son dakika altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın yatırımcısı haftanın son gününde altın piyasasında yer alan son dakika verilerini araştırmayı sürdürüyor. Altının onsu bin 850 doların üzerinde seyretmeye devam ederken iç piyasada dolarla bağlantılı olarak altın fiyatları da yönünü yukarı çevirmişti. Peki, hafta içerisinde yaşanan artış sonrasında fiyatlar ne durumda?

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 29 Mayıs 2022 Pazar günü 964 lira seviyelerinde yer alıyor. Aynı dakikalarda altının onsu ise bin 853 dolarda konumlanmış durumda.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yerli yatırımcının en çok tercih ettiği ürünlerden olan çeyrek altın bugün bin 577 liradan geri alınırken bin 599 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI FİYATLARI KAÇ TL?

    6 bin liranın üzerindeki konumunu koruyan cumhuriyet altını ise haftanın son gününde 6 bin 295 liradan geri alınırken 6 bin 378 liradan da satışa sunuluyor.

    Altının yeni haftaya hangi seviyede başlayacağı ise 30 Mayıs 2022 Pazartesi günü ortaya çıkacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow