hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 7 Mayıs 2021! Çeyrek altın bugün ne kadar? Gram altın fiyatı kaç TL? Altın fiyatları yükseliyor mu?

    Altın fiyatları 7 Mayıs 2021 Çeyrek altın bugün ne kadar Gram altın fiyatı kaç TL Altın fiyatları yükseliyor mu
    expand

    Altın fiyatları yatırımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Son dönemde yaşanan yükselişin ardından gram altın fiyatı güne 484 liradan işlem görmeye görüyor. Altının onsunun yeniden bin 821 dolara yükselmesi ve dolar kurundaki küçük değişimler iç piyasada altın fiyatlarını da etkiliyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 7 Mayıs 2021 altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın piyasasındaki son rakamlar sabah saatleriyle birlikte belli oldu. Altın fiyatları haftanın son gününde iç piyasada dolar kuru etkisiyle yukarı yönlü hareketlenme başladı. Geçtiğimiz hafta haftalık bazda bakıldığında altın fiyatları yatırımcısına kazandırdı. Ons altındaki artış altın fiyatlarına olumlu yansıdı. Gram altın fiyatları, şu dakikalarda 484 lira seviyesinde bulunurken; altının ons fiyatı ise bin 821 dolar seviyesinde hareket ediyor. Analistler altın fiyatlarında yukarı yönde hareketin devam ettiğini belirtirken, dolar endeksindeki toparlanmanın altının ons fiyatını baskıladığını ifade ediyor. İşte günün altın fiyatlarında son durum..

    ALTIN FİYATLARI 7 MAYIS 2021!

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yatırımcısının her dönem gözdesi olan çeyrek altın son dönemdeki yükselişle birlikte bugün 775 liradan alınırken 801 liradan da satışa sunuluyor.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gramı ise 7 Mayıs 2021 Cuma günü 484 lira seviyelerinde yer alıyor. 

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Geçtiğimiz günlerde hem alış fiyatında hem de satış fiyatında 3 bin liranın üzerindeki konumunu sağlamlaştıran cumhuriyet altını ise Bigpara’dan alınan son verilere göre bugün 3 bin 84 liradan alınırken 3 bin 194 liradan da satışa sunuluyor.

    DİĞER ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow