hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları canlı 26 Şubat 2021! Gram altın fiyatı kaç? Çeyrek altın fiyatı ne kadar? Son dönemlerin en yüksek altın fiyatları!

    Altın fiyatları canlı 26 Şubat 2021 Gram altın fiyatı kaç Çeyrek altın fiyatı ne kadar Son dönemlerin en yüksek altın fiyatları
    expand

    Altın fiyatları dün itibarıyla yeniden yükselişe geçti ve sabah saatleriyle birlikte yukarı yönlü seyrini sürdürüyor. Gram altın 400 lira barajında dengelenme seviyesinde yer almaya devam ederken haftanın son işlem günü altın fiyatları ons altının etkisiyle hareketlenme yaşadı. Peki, 26 Şubat 2021 Cuma günü çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Koronavirüs pandemisiyle birlikte talep patlaması yaşayan altın, sonrasında yaşanan gelişmelerle birlikte zaman içinde düşüşe geçti. Yatırım tercihini altından yana kullanan binlerce kişi altın fiyatlardaki düşüşle beraber yatırımlarına yön vermek üzere canlı ve güncel altın fiyatlarını takip ediyor.  Altın fiyatlarında ki dalgalı seyir bugün de devam ediyor. Küresel piyasalarda zayıflayan doların gerilemesiyle birlikte 1,800 doların altına gerileyen altın fiyatları bu sınıra yakın yatay hareket ediyor. İşte günün altın fiyatları..

    ALTIN FİYATLARI 26 ŞUBAT CUMA 2021

    GRAM ALTIN KAÇ TL?

    Son iki günde 11 lira civarında artış gören gram altın yeniden 420 lira seviyesine dönüş yaptı. Gram altın bugün 421  lira seviyelerinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda altının onsunun fiyatı ise bin 772 dolarda yer alıyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Bigpara’dan alınan son verilere göre çeyrek altın bugün 687 liradan alınırken 715 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Son dönemdeki düşüşlerle birlikte 3 bin liradan oldukça uzaklaşan cumhuriyet altını bugün 2 bin 743 liradan alınırken 2 bin 869 liradan da satışa sunuluyor.

    YARIM ALTIN NE KADAR?

    26 Şubat 2021 tarihinde yarım altın 1376 liradan alış, 1443 liradan satış fiyatıyla işlem görüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ALTIN FİYATLARI YÜKSELİR Mİ?

    Analistlere göre, dolar/TL'de 6,80 hedefi sürdükçe gram altında fiyat baskısı devam edecektir. Kısa vade için ons altında yeniden 1800 dolar üzeri seyirler görülebilir ancak 1900 dolar ve üzeri biraz daha zor gibi duruyor. Gram altının 400 TL üzerine doğru hareketinde ısrarcı kalmasını bekleyebiliriz ama bu durum sert bir yükseliş sinyali olarak yorumlanmamalı.

    DİĞER ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow