hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    5 Kasım altın fiyatları: Öğleden sonra gram altın çeyrek altın fiyatı bugün ne kadar oldu?

    5 Kasım altın fiyatları: Öğleden sonra gram altın çeyrek altın fiyatı bugün ne kadar oldu
    expand

    5 Kasım 2018 tarihinde altın fiyatları, öğleden sonra yüzde 0.30 yükselirken gram altın çeyrek altın fiyatı, bugün ne kadar oldu? TUİK, Ekim ayı enflasyon oranını sabah saatlerinde açıkladıktan sonra Kapalı Çarşı'da dalgayı seyir gözlemlendi. Yatırımcılar tarafından en çok çeyrek altın değerleri takip edilirken, uzmanlar ABD seçimlerinin altın piyasası tarafından takip edileceğini açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın piyasası, haftanın ilk günü "5 Kasım 2018" sabah saatlerinde düşüş içerisinde olurken, öğleden sonra Kapalı Çarşı'da yükseliş hakim. Uzmanlara göre bu yükselişin sebebi, TUİK'in yayımladığı Ekim ayı enflasyon rakamları raporu.

    Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı

    Ekonomi uzmanları FED faiz kararı ve ABD seçimleri üzerinden açıklamalarda bulundu. Uzmanlar, ABD seçimlerinin altın piyasası tarafından yakından takip edileceğini açıkladı. Öte yandan uzmanlar, doların düşmesinden ötürü altın ons değerinin yükselişe geçtiğini açıkladı. 

    Anadolu Ajansı Analisti İslam Memiş, Kasım ayı beklentisi üzerinden "Bu hafta dış gelişmelere odaklanacağımız bir haftaya girdiğimizi düşünüyorum. İran, ABD ve Rusya tarafından gelebilecek sert açıklamalar ile birlikte yatırımların pozisyonlarında değişikliğe neden olabilir. Güvenilir liman olarak altın tercih edilebilir." açıklamalarında bulundu.

    Gram altın ne kadar? 5 Kasım Pazartesi, gram altın Kapalı Çarşı'da alış değeri 215 lira, satış değeri 215 Türk Lirası üzerinden satılıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çeyrek altın ne kadar? 5 Kasım'da, çeyrek altın Kapalı Çarşı'da alış değeri 345 lira, satış değeri 353 Türk Lirası üzerinden satılıyor.

    Cumhuriyet altını ne kadar? 5 Kasım Cumhuriyet altını Kapalı Çarşı'da alış değeri 1.431 lira, satış 1.451 Türk Lirası üzerinden satılıyor.

    Yarım altın ne kadar? 5 Kasım'da, yarım altın Kapalı Çarşı'da alış değeri 688 lira, satış değeri 706 Türk Lirası üzerinden satılıyor.

    22 ayar bilezik ne kadar? 5 Kasım Pazartesi, 22 ayar bilezik Kapalı Çarşı'da alış değeri 195 lira, satış değeri 199 Türk Lirası üzerinden satılıyor.

    Reşat altın ne kadar? 5 Kasım'da, Reşat altın Kapalı Çarşı'da alış değeri 1.463 lira, satış değeri 1.483 Türk Lirası üzerinden satılıyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow