hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayramda kuyumcular açık mı, kapalı mı? Kurban Bayramı’nda kuyumcular çalışıyor mu?

    Bayramda kuyumcular açık mı, kapalı mı Kurban Bayramı’nda kuyumcular çalışıyor mu
    expand

    Kurban Bayramı içerisinde altın alım satımı gerçekleştirmek isteyen kişiler bayramda kuyumcuların çalışma durumları ile ilgili detayları araştırmayı sürdürüyorlar. Peki, Kurban Bayramı’nda kuyumcular çalışıyor mu, bayramda kuyumcular açık mı, kapalı mı?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kurban Bayramı’nın resmi tatil olması nedeniyle farklı işletmelerin çalışma durumları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, bu işletmeler arasında yer alan kuyumcuların çalışma durumları nasıl?

    BAYRAMDA KUYUMCULAR AÇIK MI, KAPALI MI?

    Kuyumcular özel işletmeler olduğu için Kurban Bayramı’nda çalışıp çalışmama seçeneği kendilerine kalmış bir durum. Yani resmi tatillerde kuyumcuların kapalı ya da açık olması gibi bir zorunluluk bulunmuyor. Bu nedenle size en yakın kuyumculara giderek açık olduğu takdirde alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

    Noterler, kargolar, PTT’ler ve tüm kamu kurumları ise kapalı konumda yer alan kurumlar arasında bulunuyorlar.

    Kuyumcular ise bireysel olarak kararlarını kendileri veriyorlar. Düğün sezonunun başlaması ve kısıtlamaların hafifletilmesiyle birlikte bayramda altın alışverişi yapacak olan kişileri fırsat bilen birçok kuyumcu ise bayramda da açık olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow