hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? 10 Ocak 2021 altın fiyatları

    Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL 10 Ocak 2021 altın fiyatları
    expand

    10 Ocak 2021 Pazar günü çeyrek altın ve gram altın fiyatları, ons altın bağlantılı olarak gerileme kaydetti. Altının onsundaki düşüş iç piyasadaki altın fiyatlarını da etkiledi. Yüzde 3,42’lik düşüş sonrası altının onsu yeniden bin 900 doların altına indi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın yatırımcısının merakla beklediği ons altın verileri 10 Ocak 2021 Pazar günü altında sert düşüş kaydedildiğini gösterdi. Ons altının yüzde 3,42’lik değer kaybı sonrası bin 848 dolara gerilemesiyle birlikte iç piyasada da altın fiyatlarında düşüş yaşandı.

    GRAM ALTIN NE KADAR OLDU?

    Ons altındaki düşüşe bağlı olarak altının gram fiyatı da 438 liraya kadar geriledi. Altın geçtiğimiz aylardaki zirve seviyesinden oldukça uzak bir konumda yer alıyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    İç piyasadaki yatırımcının en çok tercih ettiği ürünlerden olan çeyrek altın bugün 712 liradan alınırken aynı dakikalarda 722 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Ons altındaki sert düşüş sonrası hızlı bir şekilde 3 bin lira seviyesinin altın çekilen cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 843 liradan alınırken 2 bin 878 liradan satılıyor.

    GÜNCEL DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Altının y eni haftaya hangi seviyede başlayacağı ise 11 Ocak 2021 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte netleşecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow